teisipäev, 22. aprill 2014

PAJUMÄE TALUKÜLASTUS 26. APRILLIL

Pajumäe talu on kena talu Viljandimaal, mis asub üsna Läti piiri lähedal. Talu on sertifitseeritud mahetootja ja -töötleja ehk toodab looduslikult puhast piima ning töötleb seda edasi looduslikult puhtaks jogurtiks, kohupiimaks ning kohupiimakreemideks. Talu tooteid müüakse ca 60 müügipunktis Eesti erinevates paikades.
Loe talu kohta lähemalt Pajumäe talu koduleheküljelt www.pajumae.ee

Laupäeval, 26. aprillil 2014 algusega kell 12.00 on Viljandi OTT-i liikmed ja sõbrad oodatud Pajumäe talu ja talu tootmisega tutvuma. Ühist transporti organiseeritud ei ole, sõidetakse oma autodega ja kellel jääb autos vaba ruumi, võiks pakkuda seda teistelegi. Talukülastus kestab orienteeruvalt 2-3 tundi. Saame tutvuda taluelu ja talu ajalooga, piiluda laudas lehmi ja vasikaid ning soovi korral ka karjamaal hobuseid. Näeme oma silmaga, kuidas töötab talumeierei ja valmivad  Pajumäe talu kuulsust pälvinud piimatooted. Talu tutvustus lõpeb huvilistele talu toodete degusteerimisega ja soovi korral saab tooteid ka kaasa osta. Külastajatele, kes soovivad laudas ja karjamaal ringi uudistada, soovitab pererahvas jalga panna kummikud.
Hind talu külastajale on 1 euro ja koos Pajumäe talu toodete degusteerimisega 2.50 eurot täiskasvanu kohta, lastele on külastus tasuta!

Pajumäe talu külastusele registreerumiseks palume täita elektroonilise vormi allpool ning muuhulgas anda teada, kas saabute oma transpordiga või vajate kaasasõiduvõimalust. OTT-i toimkond aitab kogunenud kaasasõidusoovide-pakkumiste põhjal autosõiduseltskonnad moodustada.

REGISTREERU SIIN
Talukülastuse info Facebookis 
Registreeruda saab kuni 25. aprillini!

Kontakt vajadusel: Katrin, tel 5110965


Lehmad juba ootavad! (Pajumäe talu pildialbumist)

Kontaktid:

e-post viljandiott@gmail.com
elektrooniline kontaktvorm